Diva.bg - Sterling silver and fine jewellery

Условия за ползване на електронен магазин Diva.bg

Благодарим Ви, че избрахте бутиковите сребърни бижута на Дива.

Моля, преди поръчка да се запознаете с условията за ползване на сайта.

1.    Използването на електронния магазин Diva.bg, означава, че клиента е запознат и приема Условията за ползване на Diva.bg, Условията за поръчка и доставка и Условията за плащане и сигурност и на данните, наричани общо „Условията”.
2.    Всички цени в българската версия на сайта са за 1 брой от указания артикул, включват ДДС и не включват цена за доставка.
3.    Поръчването на определена стока става чрез натискане на бутона "Поръчвам". Това действие представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор клиента и Diva.bg.
4.    При направена поръчка на стока от Diva.bg, "Лайт Форм" ЕООД поема отговорността за доставката на стоката на цената, качеството, вида, материала и бройката посочена от клиента в неговата поръчка. Доставката се извършва на посочения от клиента в поръчката адрес.
5.    Клиентът има възможност да промени поръчката си в рамките на работния ден в който е направена поръчката, като информира за това Diva.bg на посочените в Контакти телефони и изпрати потвърждаващо писмо по електронната поща.
6.    Посочването на непълни или неверени данни при поръчка, прави поръчката невалидна и тя не обвързва Diva.bg с изпълнение.
7.    Поръчаната стока се доставя подходящо опакована, съгласно вида й и транспорта, използван за доставка.
8.    Доставка в рамките на България се изчислява по актуалната ценова листа на избраната, от възможните за конкретната поръчка, куриерска компания.
9.    Diva.bg си запазва правото във всеки момент да променя тези условия и те стават валидни от момента на тяхното публикуване.
10.    Diva.bg си запазва правото да променя архитектурата на сайта което включва преместване, изтриване и добавяне на нови елементи.
11.    Правата върху цялото съдържание на Diva.bg като фотографии, изображения, текстове, модели, наименования и други са собственост на "Лайт Форм" ЕООД или на съответните им притежатели. При копирането и използването им за цели извън обичайната дейност на сайта и без изрично писмено съгласие на собственика на информацията, се прилага Закона за авторското право и сродните му права.
12.    Клиента е съгласен да получава електронни писма от Diva.bg с цел да бъде информиран за движението на поръчките, нови продукти и промоциии.
13.    Diva.bg се придържа към етичният кодекс на БАЕТ /www.baet.net/.
14.    Доставчик на продуктите в електронния магазин Diva.bg е „Лайт Форм” ЕООД, ИН BG103787533, с адрес на управление Варна, бул. Вл.Варненчик 212, Д-8-131, МОЛ Камен Ковачев.
15.    Diva.bg съдържа препратки и реклама на други сайтове, като тяхното съдържание е дело на авторите им и Diva.bg не носи отговорност при тяхната употреба.