Diva.bg - Sterling silver and fine jewellery

Как да пазарувам от Diva.bg?

1. За да пазарувате от Diva.bg не е необходима регистрация.

2. За да ползвате текущите промоции и отстъпки, обявени в електронния магазин Diva.bg, е необходимо да сте регистриран потребител.

3. Цените на предлаганите продукти са представени на уеб сайта, до изображението на продукта. Указаната цена е за 1 брой, с включен ДДС и не включва цена за доставката.

4. За да поръчате даден продукт, натиснете бутона „Купувам” за да пристъпите към следващата стъпка от пазаруването или „Добави в поръчка” за да добавите продукта към поръчката и да продължите с пазаруването.

5. За да добавите продукт към Вашата поръчка за пазаруване, натиснете бутона "Поръчвам". Можете да поръчате повече от един продукт. Така избраните продукти се добавят във Вашата кошница.

6. По всяко време може да проверите какво има във Вашата поръчка до този момент като кликнете върху текста показващ броя артикули и стойността на поръчката, който се намира в горната дясна част на сайта до символа „пазарска количка”.

7. Ако желаете да промените броя на даден продукт в поръчката Ви, напишете съответното количество в полето за брой. Информацията за съдържанието на Вашата поръчка ще се актуализира автоматично. Ако искате да изтриете продукт от Вашата поръчката, натиснете бутон "Изтрий" от частта за редакция на артикул.

8. След като сте уточнили стоките и количествата за Вашата поръчка, натиснете бутона "Потвърждавам". В следващата форма попълнете необходимите данни за доставка и желаният начин за плащане. За някои артикули е възможно да не са достъпни всички начини за плащане или доставка. Изберете от наличните и потвърдете с бутон "Потвърждавам".

9. След въвеждане на всички необходими данни за поръчка, системата извежда страница за проверка на Вашата поръчка. След като проверите въведените от Вас данни за поръчка и доставка, натиснете бутона "Купувам".

10. В рамките на един работен ден Вашата поръчка ще бъде обработена от служител на Diva.bg и Вие ще получите обаждане по телефона за потвърждаване на поръчката и уточняване на времето за доставка.

11. Срокът за доставка за всеки избран продукт във Вашата поръчка може да е различен. В информацията за всеки продукт е посочен срок до който обикновено се доставя този продукт. Срок започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката.

12. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована, съгласно вида й и транспорта, ползван за доставката.

13. Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, Diva.bg се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

14. Доставка в рамките на България се изчислява по актуалната ценова листа на избраната от, възможните за конкретната поръчка, куриерски компании.

Това е всичко необходимо за да използвате услугите на този сайт.
Благодарим Ви, че посетихте Diva.bg.