Ароматерапия

Обонянието е изключително мощно, когато става въпрос за предизвикване на чувства и спомени, и като такова то е изключителен инструмент за подобряване на процеса на манифестиране. Независимо дали става въпрос за етерични масла със специфични свойства, основни парфюми за дома, като дифузери, които да изпълнят дома ви с радостни аромати, или свещи, които да запалите, докато медитирате и визуализирате, има безброй начини да използвате аромата, за да увеличите силите си за манифестиране на желанията.

Филтър
15,00 лв.
15,00 лв.
15,00 лв.
Етеричното масло от индрише има свеж, цветен, топъл аромат, подобен на розови листенца. Чисто етерично масло с най-добро качество. Подходящ за приложение в ароматерапия, грижа за лице/тяло и масаж. 100% дестилат от водна пара без химически разтворители. Може да се използва самостоятелно или смесен с: лавандула, босилек, розмарин, роза, палисандрово дърво, хвойна, лимон, пачули, жасмин, портокал, нероли и др.
62,20 лв.
Етеричното масло от градински чай( салвия) има топъл, сладък, свеж и билков аромат с лека нотка на кехлибар и мускус. Подбраните есенции са подходящи за приложение в ароматерапия, грижа за лице/тяло и масаж. 100% дестилат от водна пара без химически разтворители.
62,20 лв.
Етеричното масло от лавандула е универсална и ценна добавка към всяка ароматерапия или масажна практика. Осигурява множество ползи както за физическото, така и за психическото благосъстояние.
28,00 лв.
Като цяло етеричното масло от лимон е идеален избор за тези, които търсят естествени средства за облекчаване на стреса, подобряване на настроението или насърчаване на физическото здраве. То е достатъчно универсално, за да се смеси добре с всяко етерично масло, което го прави подходящо за различни употреби и приложения, като ароматерапия. грижа за кожата и дори почистващи решения. Неговата чиста и висококачествена природа гарантира, че потребителите получават максимални ползи, докато се наслаждават на освежаващия му аромат
26,80 лв.
Етеричното масло от мента има охлаждащ, свеж аромат на ментол. Чисто оригинално масло с най-добро качество, подходящо за приложение в ароматерапията, грижата за тялото и масажа.
28,60 лв.
Тези три антисептични и антивирусни масла са естествени антибиотици, които могат да се използват за много различни цели. Маслото от чаено дърво е известно с мощното си лечебно действие, има магически и духовни сили, които могат да лекуват. прочистват. осигуряват магическа защита. отблъскват негативната енергия. преодоляват психическите блокажи.
46,20 лв.
Солите за баня Special PMT Aromatherapy са перфектен начин да се насладите на релаксираща вана, като същевременно подобрявате цялостното си здраве и благополучие. Тази уникална смес от чисти етерични масла от май чанг, чаено дърво и хвойна в морска сол е специално разработена, за да помогне на тялото ви да се освободи от нежеланите вещества. Освен това всяка отвара идва с етикет на съставката, така че да сте сигурни какво използвате. За да използвате, просто добавете малко количество отвара към ваната си и се насладете на необикновено, ароматно изживяване под душа.
14,00 лв.
Солите за баня Total Detox Aromatherapy са перфектен начин да се насладите на релаксираща вана, като същевременно подобрявате цялостното си здраве и благополучие. Тази уникална смес от чисти етерични масла от май чанг, чаено дърво и хвойна в морска сол е специално разработена, за да помогне на тялото ви да се освободи от нежеланите вещества. Освен това всяка отвара идва с етикет на съставката, така че да сте сигурни какво използвате. За да използвате, просто добавете малко количество отвара към ваната си и се насладете на необикновено, ароматно изживяване под душа.
14,00 лв.