Солите за баня Total Detox Aromatherapy са перфектен начин да се насладите на релаксираща вана, като същевременно подобрявате цялостното си здраве и благополучие. Тази уникална смес от чисти етерични масла от май чанг, чаено дърво и хвойна в морска сол е специално разработена, за да помогне на тялото ви да се освободи от нежеланите вещества. Освен това всяка отвара идва с етикет на съставката, така че да сте сигурни какво използвате. За да използвате, просто добавете малко количество отвара към ваната си и се насладете на необикновено, ароматно изживяване под душа.
14,00 лв.
Доставка до
*
*
Метод за доставка
Име
Очаквана дата на доставка
Цена
Няма опции за доставка
+ -
Напиши отзив
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
*
*
  • Лошо
  • Отлично
*
*
*
Потребители купили този продукт, също купиха
Солите за баня Special PMT Aromatherapy са перфектен начин да се насладите на релаксираща вана, като същевременно подобрявате цялостното си здраве и благополучие. Тази уникална смес от чисти етерични масла от май чанг, чаено дърво и хвойна в морска сол е специално разработена, за да помогне на тялото ви да се освободи от нежеланите вещества. Освен това всяка отвара идва с етикет на съставката, така че да сте сигурни какво използвате. За да използвате, просто добавете малко количество отвара към ваната си и се насладете на необикновено, ароматно изживяване под душа.
14,00 лв.
Натуралните японски гъби коджак са направени от растителни влакна от корен Konjac. Тези естествени и биоразградими гъби за почистване на лице и тяло имат много мека текстура. Продава се в опаковка от шест гъби. Гъбата Konjac се използва първо в Япония като гъба за баня на новородени бебета повече от 100 години поради меката си текстура. Поради популярността гъбата Konjac е във възход като гъба за почистване на лице и баня в Китай, Югоизточна Азия и Европа. 100% естествено и биоразградимо, ръчно изработено влакно от коняк и древна японска тайна за красота
15,00 лв.