RSS

Нови продукти

Етеричното масло от градински чай( салвия) има топъл, сладък, свеж и билков аромат с лека нотка на кехлибар и мускус. Подбраните есенции са подходящи за приложение в ароматерапия, грижа за лице/тяло и масаж. 100% дестилат от водна пара без химически разтворители.
62,20 лв.
Етеричното масло от мента има охлаждащ, свеж аромат на ментол. Чисто оригинално масло с най-добро качество, подходящо за приложение в ароматерапията, грижата за тялото и масажа.
28,60 лв.
Тези три антисептични и антивирусни масла са естествени антибиотици, които могат да се използват за много различни цели. Маслото от чаено дърво е известно с мощното си лечебно действие, има магически и духовни сили, които могат да лекуват. прочистват. осигуряват магическа защита. отблъскват негативната енергия. преодоляват психическите блокажи.
46,20 лв.
Като цяло етеричното масло от лимон е идеален избор за тези, които търсят естествени средства за облекчаване на стреса, подобряване на настроението или насърчаване на физическото здраве. То е достатъчно универсално, за да се смеси добре с всяко етерично масло, което го прави подходящо за различни употреби и приложения, като ароматерапия. грижа за кожата и дори почистващи решения. Неговата чиста и висококачествена природа гарантира, че потребителите получават максимални ползи, докато се наслаждават на освежаващия му аромат
26,80 лв.
Етеричното масло от лавандула е универсална и ценна добавка към всяка ароматерапия или масажна практика. Осигурява множество ползи както за физическото, така и за психическото благосъстояние.
28,00 лв.
Етеричното масло от индрише има свеж, цветен, топъл аромат, подобен на розови листенца. Чисто етерично масло с най-добро качество. Подходящ за приложение в ароматерапия, грижа за лице/тяло и масаж. 100% дестилат от водна пара без химически разтворители. Може да се използва самостоятелно или смесен с: лавандула, босилек, розмарин, роза, палисандрово дърво, хвойна, лимон, пачули, жасмин, портокал, нероли и др.
62,20 лв.
Категории